onion писал(а):
а я вот недавно літом був на роботу записався, думав шо хотя би гривень 200 та получу, працював 30 днів, не спав не їв, вже настав час зарплати( хоч підробляли тим шо клеїли оголошення і флаєри роздавали платили вкінці місяця З.І. більше по такій схемі працювати не буду) ну так вот підійшли ми до тої тьотки шо роботу давала, вона нам тицяє 50тку на трьох 0_о ( підробляв разом зі своєю "псевдотімою"=) ) Я почав скандалити, шо ви тьотю напевно в часі відстали, і шо 50ка то вже не гроші, тим більше за 30 днів. вона починає нам доказувати шо більше ми не заробили, тикаючи нам скільки ми роздали(главне цифри вона сама придумала, тоесть банально намалювала десь в 5 раз менше ніж ми зробили та й ше тарифи гавняні зробила) одним словом почали її брати на понт, вона трохи попустилась, накинула пару гривень і послала нафіг. Ми а=канешн гроші взяли, но потім її ту єбануту фірму закидали зсередини вонючками( це такі хрєні шо дуже сильно і довго воняють ) одним словом на тижня півтора їи бізнес підпаскудили...... помстились однако......
От сука бл..ть! Дурят как толька можна,пиз..ец шо то за зарплата 50грн на траих?,та ищо за трыдцеть дней работы!!!Я бы на твойом месте ищо бы етай казе ту фирму ейьо парисавал добрыми,ласкавыми славами так сказать на долгую память

Ну што кинули хрени шо дуже сылъно и довго воняют и то харашо!!!Хатябы какаета месть