Б*я....
про що ви говорете, чуваки??? Я один такий непросвіщенний, один нерозумію про що зараз базар? ТА НЕ МАЮТЬ НАС ЛЮДИ ШУГАТИСЬ!!!
Якщо всі почнемо ходити з ножами і всіх шугати то що це буде??!! Невже для цього варто займатись граффіті?? і причому тут взагалі тут ці чуваки з ножем, ПРИ ЧОМУ ТУТ ГРАФФІТІ?? якшо пишеш своє імя це ще незначить шо ти граффіті художник! помоєму ми маємо прикрашати світ кольорами, а не руйнувати його! І доречі, що за параноя?? ".Прочитав большее количество форумов граффёров я понял:что все взрослые граффитисты сейчас в основном проходят спортивную подготовку,ходят в спортзалы,соблюдают здоровый образ жизни и входят в различные анархические партии.Они готовят революцию против государства.(найдено в просторах интернета" причому тут райтери взагалі?? те шо якісь там анархісти пишуть щось на стінах це що означає що вони вже граффічики?? це туТ зовсім недоречно! Граффіті має бути мистецтвом, а не тупим руйнуванням і пачканням стін! помоєму навпаки треба створювати, щось творче і цікаве, щоб все небуло таким сірим а не корчити з себе невідомом кого! що хорошого в тому шо нас тіпа як ви сказали бояться?? це вже не граффіті, а злочинність, якась якшо взявся за мистецтво то доводь діло до кінця іди і твори, а не наводь страх на людей і цим портячи все уявлення про граффіті як мистецтво! і доречі Зараз розвелося до**я людей, які взагалі займаються тільки бомбінгом і роблять це для власного задоволення і адреналіну, може це не булоб так погано якби вони не робитли всіляку ху**ню!
деякі люди роками формують свій стиль і роблять з цього справжнє високе мистецтво, багато людей беруть з них приклад, але є й такі які сруть на це все, виходять, обсирають своїми крививми літерками поїзд або стіну і звалюють... (я некажу що бомбінг це погано але в усьому має бути межа..) і також вчиняють купу різноманітних злочинів, які нестосуються граффіті, цим самим знову ж псуючи всі уявлення про граффіті і роблячи з цього вид злочинності! я все сказав, це моя думка! і нетреба зараз мене обсирати... сформуйте спочатку до кінця свої погляди на граффті! ЩИРО ПРОШУ без ОБРАЗ!!!
я не маю на мені когось образити