jebac wszystko
Вивченя попиту на створення галерейного простору, незалежного від мистецтва та іншої хуйні для багатих. Зараз вирішуєм чи потрібна в Києві галерея орієнтована виключно на графіті громаду та субкультурну молодь з відповідною подачею, розташована, попередньо, у складнодоступній індустріальный зоні.
Дуже потрібні зважені оцінки. прохання до модераторів весь спам та дебільний маразм не по темі нещадно винищувати. Потрібні швидкі та адекватні результати.
-----------------------------------------------------
Хочу сказати що мені цей простір буде потрібен але хочу спитати що у твоєму розумінні (галерейний простір) як на мене то це приміщення що має на миті демонструвати праці майстрів і активно доносити у суспільство ці твори та майстрів іншими словами (піарити) в наслідок чого створювати попит на продукцію для (багатих). Стосовно того що ця галерея буде незалежною від мистецтва то це є категорично неможливим бо Стріт АРТ, Муралізм, Райтинг Є МИСТЕЦТВО І КРАПКА. Чому складно доступній ? хоч нижче я такі запропоную одне місце ! ( Хочится щоб це дійсно була молодь не тільки з Київа а і усієї України в майбутньому.)
----------------------------------------------------
Legalcrew
почему обязательно в труднодоступном месте? (я представляю такое место где-нить на забыченом заводе, и там лазят всякие бомжы-наркомани).
Згоден ! але якщо це буде дійсно на довгий час чому б не спробувати вигнати бомжів та наркоманів.
-------------------------------------------------
Frel
Былабы канешна очень харашо иметь такую галерею к Киеве.Штоб можна была прийти,спакойна парисавать,никто тебе не кричить "шо ты бл..ть там рисуеш"или"ану вытирай прыдурку" Но ета канешна будет очень трудна зделать,выпрасить у властей бальшую тереторию для галереи Но всьоже будем надеется што всьо палучится
----------------------------------------
Не думаю що вдасця прийти та спокійно помалювати ! Якщо це галерея праця повинна бути як мінімум най кращою ! А чому обов’язково у влади є багато приватної території та будівель що є не забудовані просто треба шукати !
------------------------------
Отже кажу ТАК бо треба діяти бездіяльність це шлях до прірви і забуття !
Місце закинутої будівлі знаходиться на горі на території монастиря та психічної лікарні (місце дуже забите людей реально немає навколо тільки де ни де ходять усілякі сатаністи… з моєї інформації це недобудований 5ти поверховий корпус і судячи зі всього він буде недобудований і надалі будівля реально знаходиться поза цивілізацією і це майже у центрі Київа . Якщо хтось має бажання з’їздити подивитись можливо домовитись. Якщо хтось хоче на одинці туди поїхати можу сказати що головний аріентир там то це 2 ранні праці ПСЯ та ИК крю що написані на одній зі стін одного з корпусів але не того що потрібен нам ! Чудове місце контрастів де природа відвоювала один шматочок цивілізації. Перший Центр Стріт- Арту в Україні… (дякую за увагу).