Львівська міліція розслідує появу графіті Януковича з "простреленою" головою



Львівська міліція помітила у графіті із зображенням людини з "простреленою" головою схожість із Віктором Януковичем, і взялася розшукувати авторів малюнків.

У Львівській міліції підтверджують факт відкриття кримінальної справи за фактом появи на стінах деяких будинків зображення "простреленої" голови людини.

У деяких українських виданнях про це було повідомлено як про появу зображень "простреленого" Януковича.

Як заявив сайту "Бі-Бі-Сі Мій світ" речник управління міліції Денис Харчук, в міліції теж убачають схожість цього трафаретного малюнку з президентом Віктором Януковичем.

Покарання передбачає відшкодування у розмірі "від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі до 5 років".

"Було б це із зображенням будь-якої іншої людини, були б такі самі дії", - заявив представник міліції.

За словами Харчука, всього таких зображень "є декілька – 3-4, в основному в центральній частині Львова. За фактом хуліганських дій порушена кримінальна справа, встановлюється особа, яка це вчинила".

Речник міліції також додав, що міліція давно намагається "боротися з таким явищем, як графіті". Він пояснив, що має на увазі нелегально зроблені малюнки на історичних будівлях та різноманітних поверхнях.

Добавил: vit

Источник: ТСН

Комментарии

размещение рекламы

Поиск по меткетексту

Метки