Подорож до Ческі-Крумлово: особливості міста та враження мандрівника


Туристи часто віддають перевагу великим містам, особливо столицям. Звичайно такі місця мають попит у подорожуючих, через розкрученість, велику кількість різноманітних закладів та архітектурних пам’яток. Але для того щоб краще познайомитися з новою країною, особливо це стосується місць у Європі, потрібно відвідати невеликі міста або навіть селища. Сподін Ігор Юрійович гарно показав це на своєму прикладі, показавши красоту невеликого європейського містечка Ческі-Крумлов.

Особливості місця на враження мандрівника

Ческі-Крумлов – це невеличке містечко у Чехії, розташоване на берегу річки Влтава. Найвизначніша пам’ятка цього місця – Крумловський замок. Його розміри вражають, тому що розташований він на 10 гектарах землі.

Мандрівник Ігор Сподін особливу увагу звернув на триповерховий міст, що з’єднує між собою замок, театр і сад. Усі туристи зазвичай роблять саме тут цікаві фотографії.

Також серед цікавих місць мандрівник відзначив місцеву ратушу. Ця старина пам’ятка прикрашена гербами країни, міста.  У цій будові зараз знаходиться інформаційний центр та музей тортур.

Добавил: kosty

Комментарии

размещение рекламы

Поиск по меткетексту

Метки